Adorini humidor

adorini humidors

Een Adorini humidor kopen is de ultieme belegging voor vele jaren. Een Adorini humidor kopen met gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS, GRATIS THUISBEZORGING en LEVENSLANGE GARANTIE doet u bij de Humidorkoning. De sigarenspecialisten bieden geïnteresseerden vrijblijvend online advies en offertes aan voor elke Adorini humidor. Een Adorini humidor is verkrijgbaar bij ons in de grotere maten en als sigaren kabinetkast. Wij begeleiden u op deze website graag in uw zoektocht naar de beste Adorini humidor.[tabs][tab title=”Wie zijn wij”]Het merk de Humidorkoning is ontstaan na meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van de sigaren. Veel klanten hadden vragen over het roken en bewaren van hun sigaren in een Adorini humidor. Daarnaast kwamen er meer en meer klanten die uit de kleinere reis- en normale humidors van de merken Xikar en Adorini groeiden. Zij hadden begeleiding nodig bij hun zoektocht naar grotere humidors en sigaren kabinetten voor veel sigaren en kistjes. Dit was de aanleiding om uiteenlopende humidors te beoordelen en aan te bieden vanuit onze sigarenwinkel in Turnhout. Wij zijn niet enkel een webwinkel voor humidors, u kunt ons altijd komen opzoeken voor vragen over humidors en sigaren. Op deze website zult u enkel de Adorini humidor aantreffen voor de echte liefhebber en verzamelaar. Wij werken samen met Adorini voor de meest luxe en beste humidors. Deze merken hebben veel ervaring in de productie van humidors. Wij kunnen ook op speciaal verzoek humidors, kabinetkasten, walk-in humidors, humidorlades etcetera op maat laten maken.[/tab][tab title=”Adorini”]

Het merk Adorini

Wij hebben een samenwerking met het luxe en kwaliteitsmerk Adorini voor de internationaal gerespecteerde ervaring met betrekking tot het produceren van humidors en kabinetkasten. Het Duitse bedrijf maakt de Adorini humidors met de meest verfijnde componenten, hoogste kwaliteitsmaterialen  gebaseerd op innovatieve bouwplannen.

adorini humidor

Klik op de afbeelding om de Adorini humidor gids te lezen

De filosofie van Adorini is om de hoogste kwaliteitsproducten te kunnen leveren tegen eerlijke prijzen. Gezien sigarenrokers steeds meer kennis vergaren verlangen zij ook steeds waarde voor hun geld. De Adorini humidor wordt daarom tegen prijzen aangeboden waarbij de superieure kwaliteit in verhouding staat.

De nieuwste generatie Adorini humidor staat voor innovativiteit. De ventilatie ribben, genaamd ‘RibTech’, zorgen voor een betere luchtcirculatie. Verder laat een nieuw verdelerssysteem flexibele scheiding van de Adorini humidor toe om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De nieuwe Adorini humidor Deluxe bevochtiging is gemaakt van een nieuw soort acryl uit de ruimtevaart.  Daardoor is het mogelijk nauwkeuriger, stabieler en op een gemakkelijkere manier de bevochtiging in uw Adorini humidor op peil te houden. Andere innovaties zijn de pre-gekalibreerde hygrometer van hoge precisie, de etiketten klem voor een mooie presentatie en de nieuwe generatie bevochtigingssystemen als de Adorini humidor LV luchtbevochtiger.

De Adorini humidor Deluxe zijn voorzien van een extra sterk humidor frame dankzij Spaans vineerhout van ten minste 21 millimeter. Het dekstel op de Adorini humidor wordt ondersteund door stevige met de hand opgepoetste kwadrantscharnieren gemaakt van 24 karaats goud. Deskundige vaklieden zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van het hout en de individuele aanpassingen per humidor. Het schilderproces kan bestaan uit het aanbrengen van 20 individuele laklagen. Vele uren van handarbeid zorgen voor de productie van de beste Adorini humidor. U krijgt levenslange garantie op de Adorini humidor.

Wij garanderen u bij elke Adorini humidor de ‘laagste prijs’ aan. Echter wij wensen onze prijzen niet op het internet te vermelden. De Humidorkoning wil geen prijsvechter te zijn, maar kwaliteit bieden tegen een eerlijke en concurrerende prijs. Wij stellen graag voor u een offerte op maat op aan de hand van uw wensen en behoeften. Via het volgende tabblad kunt u opzoek gaan naar de voor u geschikte Adorini humidor.[/tab]

[tab title=”12 Modellen”]
1. Adorini Vega (78 sigaren)

 

adorini humidoradorini-vega-humidor-zwart

2. Adorini Pyramid Deluxe (96 sigaren)

adorini humidoradorini humidor

3. Adorini Chianti Deluxe (128 sigaren)

adorini humidor

4. Adorini Black Slate Deluxe XL Humidor en Kabinetkast (150 sigaren)  

adorini humidor

5. Adorini Chianti Grande Humidor en Kabinetkast (238 sigaren)

adorini humidor

6. Adorini Habana Humidor en Kabinetkast (550 sigaren)  

adorini humidor

7. Adorini Aficionado Deluxe Humidor en Kabinetkast (500 sigaren)

adorini humidor

8. Adorini Vittoria (522 sigaren)

adorini humidor

9. Adorini Bari Deluxe Humidor en Kabinetkast (1100 sigaren)

adorini humidor

10. Adorini Prato Deluxe Humidor en Kabinetkast (1200 sigaren)

adorini humidor

10. Adorini Roma Elektronische Humidor en Kabinetkast (kleur ceder, mahonie, wit en zwart) (6000 sigaren)

kleur ceder, mahonie, wit of zwart

11. Adorini Capri Deluxe Elektronische Humidor en Kabinetkast (6000 sigaren)

adorini humidor

12. Adorini Cigar Heaven Elektronisch Bevochtigingssysteem (2e generatie)

[/tab][tab title=”Prestaties”]
De Adorini humidor en kabinetkast is uitermate geschikt voor het laten rijpen en bewaren van uw longfiller sigaren. Dit komt door de constante luchtvochtigheid binnenin de Adorini humidor. Uit ervaring weten wij dat veel klanten hun sigaren niet opslaan in een vochtige Adorini humidor. Uw waardevolle en kostbare sigaren komen uit een tropisch klimaat. Het klimaat in België is droger, waardoor uw sigaren uitdrogen buiten een Adorini humidor. De sigaren krijgen bij een constante luchtvochtigheid de tijd om te ontwikkelen. De karakteristieke smaken zullen zich ontplooien waardoor sigaren uit een Adorini humidor beter zullen branden en smaken.

Een Adorini humidor gaat vele jaren mee en is de investering meer dan waard voor een echte aficionado (sigarenliefhebber). Wij als sigarenwinkel en liefhebber met een Adorini humidor kunnen dit niet meer dan beamen. Het voordeel van een Adorini humidor met een elektronisch bevochtigingssysteem van Adorini is het wegnemen van alle onzekerheden. Uw kostbaarheden worden juist bewaard in de Adorini humidor en het rijpproces gestimleerd. Vroeger werden premium sigaren 6 maanden in een humidor gelegd voordat deze werden verscheept. Wegens de stijgende vraag naar sigaren wereldwijd is hier de laatste jaren niet altijd aan voldaan. In deze Adorini humidor kunt u uw sigaren met een gerust hart alsnog 6 maanden of langer laten rusten om een zachter en nog gebalanceerder aroma te ontwikkelen. Wij willen benadrukken dat smaken heel persoonlijk zijn en willen u adviseren om op verschillende momenten tijdens dit rijpingsproces de sigaren uit uw Adorini humidor te proberen.[/tab][tab title=”Laagste prijsgarantie”]Veel van onze klanten die bij ons een Adorini humidor kopen zoeken eerst online op ‘humidor discount’ of ‘humidordiscount’. De Humidorkoning is wil geen ‘witgoed dozenschuiver’ zijn, maar neemt de sigarenliefhebber als uitgangspunt en biedt kwaliteit aan voor uw geld. Wanneer u de prijzen van de humidor gaat vergelijken op internet, dan zult u zien dat de Humidorkoning de beste humidor discount prijzen geeft per e-mail. Naast het advies, kunnen we u een volledig op maat gemaakt pakket betreffende de Adorini humidor, sigaren en accessoires leveren. Gezien onze oorsprong in de nette wereld van sigaren bieden wij een compleet pakket aan samen met de humidors. In de aangeboden Adorini humidor worden uw sigaren op de juiste wijze bewaard zodra u aan alle voorwaarden voldoet. Mocht u binnen 14 dagen na aankoop van uw Adorini humidor dezelfde met een lagere prijs tegenkomen, dan betaalt de Humidorkoning het verschil tusssen de twee humidors terug.

Standaard aanbod bij aanschaf van een Adorini humidor:

  • Advies voor en na uw aankoop, ook wanneer u zelf de humidor installeert(*)
  • Een ‘Adorini humidor handleiding’ met diepgaande informatie over onderwerpen als constructie van de humidor, voorbereiding van de humidor en het bewaren van uw sigaren
  • Levenslange garantie op de Adorini humidor[/tab][tab title=”Contact & bestellen”]

Indien u interesse heeft in een Adorini humidor zouden wij graag uw gegevens ontvangen via de button ‘informatie aanvragen’. Het is belangrijk om contact met u op te nemen over uw wensen zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Wij bieden u daarnaast de ‘laagste Adorini humidordiscount prijsgarantie’. Indien u de Adorini humidor, kabinetkast of sigaren-klimaatkast wilt kopen mag u contact met ons opnemen via e-mail op info@humidorkoning.be of op telefoonnummer +32 14 41 12 78.

Contant betalen, ophalen en leveren of verzenden is bij ons ook mogelijk. Wij zijn een echte sigarenwinkel met 12m² walk-in humidor in Turnhout (België).

adorini-humidor-kopen-belgie

U kunt de Adorini humidors afhalen op bestelling

Contactgegevens Humidorkoning.be

Disenso BVBA
Nieuwe kaai 7
2300 Turnhout (België)
Telefoonnummer: +32 14 41 12 78
E-mailadres: info@humidorkoning.be
BTW (BE) 0861773734 RPR Turnhout

Wij hopen elke klant naar alle tevredenheid te kunnen voorzien van de beste en meest luxe Adorini humidor te koop.[/tab][/tabs]